Τρόποι Αποστολής

1) Αποστολή με εταιρεία Courier
Αποστολή με συνεργαζόμενη εταιρεία ΕΛΤΑ Courier (3,50€ μεταφορικά) ή ACS (6,00€ μεταφορικά). Η παράδοση με Courier γίνεται συνήθως μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της παραγγελίας σας και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στα προϊόντα παραγγελίας.
Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς είναι μεγαλύτερα από αυτά που εμφανίζονται στη φόρμα παραγγελίας (λόγω βάρους, όγκου ή δυσπρόσιτης περιοχής), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος της παραγγελίας σας.

2) Αποστολή με συμβατική - απλή μεταφορική εταιρεία
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της παραγγελίας σας από την έδρα μας στο πρακτορείο – μεταφορική εταιρεία, που υποδεικνύει ο πελάτης. Εάν δεν εκδηλωθεί προτίμηση από τον τελευταίο, η επιλογή πρακτορείου – μεταφορικής εταιρείας γίνεται από εμάς, σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους μεταφορείς μας. Η αποστολή των προϊόντων με συμβατική – απλή μεταφορική εταιρεία γίνεται συνήθως μέσα 2-3 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της παραγγελίας σας και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στα προϊόντα παραγγελίας. Για προϊόντα μεγάλου βάρους και όγκου συνίσταται η μεταφορά με συμβατική μεταφορική εταιρεία. Πριν από κάθε αποστολή η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποστολή με πρακτορείο δεν γίνεται δεκτή η πληρωμή της παραγγελίας με αντικαταβολή. Συνεπώς, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η αποπληρωμή του κόστους με καταβολή στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας.

3) Αποστολή με ΚΤΕΛ ( Μόνο για ογκώδη δέματα και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας )
Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται βάσει του όγκου και βάρους κάθε δέματος και ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά πριν την αποστολή.

4) Παραλαβή από το κατάστημά μας
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, κατόπιν συνεννοήσεως και ελέγχου διαθεσιμότητας των προϊόντων.
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση στη σελίδα, συναινείτε στη χρήση τους.