Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή - παραλαβή του προϊόντος που αγοράσατε μπορεί να πραγματοποιηθεί με τις εξής εναλλακτικές:

1) Αποστολή με συμβατική - απλή μεταφορική εταιρεία
Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της παραγγελίας σας από την έδρα μας στο πρακτορείο – μεταφορική εταιρεία, που υποδεικνύει ο πελάτης. Εάν δεν εκδηλωθεί προτίμηση από τον τελευταίο, η επιλογή πρακτορείου – μεταφορικής εταιρείας γίνεται από εμάς, σε συνεργασία με τους συνεργαζόμενους μεταφορείς μας. Η αποστολή των προϊόντων με συμβατική – απλή μεταφορική εταιρεία γίνεται συνήθως μέσα 2-3 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της παραγγελίας σας και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στα προϊόντα παραγγελίας. Για προϊόντα μεγάλου βάρους συνίσταται η μεταφορά με συμβατική μεταφορική εταιρεία. Πριν από κάθε αποστολή η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποστολή με πρακτορείο δεν γίνεται δεκτή η πληρωμή της παραγγελίας με αντικαταβολή. Συνεπώς, θα πρέπει να έχει προηγηθεί η αποπληρωμή του κόστους με καταβολή στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας.

2) Αποστολή με εταιρεία Courier / ΕΛΤΑ
Αποστολή με συνεργαζόμενη εταιρεία courier (ACS). Η παράδοση με Courier γίνεται συνήθως μέσα 1-2 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της παραγγελίας σας και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στα προϊόντα παραγγελίας.

3) Αποστολή με ΚΤΕΛ ( Μόνο για ογκώδη δέματα )
Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται βάσει του όγκου και βάρους κάθε δέματος και ο πελάτης θα ενημερώνεται τηλεφωνικά πριν την αποστολή.

4) Παραλαβή από την αποθήκη μας
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την αποθήκη μας, κατόπιν συνεννοήσεως και ελέγχου διαθεσιμότητας των προϊόντων.
Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγηση στη σελίδα, συναινείτε στη χρήση τους.